Opscheppers in bloesemland

Ik weet het zeker, een van de grootste opscheppers in de bloesemwereld is de Perzik. Wat pronkt hij met zijn grote bloemen, en wat zijn ze opvallend roze.

IMG_8712 IMG_8719 IMG_8722

Maar het zal mij benieuwen of al deze pronkzucht wel zijn vruchten opbrengt … ik zie geen enkel bijtje of hommeltje bij deze bloemen.

IMG_8727

Het stamboompje met de Prunuskroon wordt wel drukbezocht, helaas lukt het mij maar niet om een bijtje of hommel te fotograferen. Dat is moeilijker als ik dacht. Ze willen maar niet stilzitten of ik krijg mijn camera niet goed ingesteld. Ik blijf volhouden, wie weet lukt het binnenkort. Maar mooi is hij wel, onze prunus (je).

IMG_8707

IMG_8709

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.