Klein, grijs en bliksemsnel

Ze zijn met z’n tweetjes, nooit ver uit elkaar en dagelijks te zien in onze tuin. Eerst lopen ze van de buren links, onder de schutting door, naar onze vijver. Daar scharrelen ze rustig een tijdje rond. Dan is het zover en roetsj over het grind naar de struikjes. Altijd vinden ze op deze plek zaadjes die de mezen uit de voedersilo gestrooid hebben. (Kieskeurig volkje die Koolmezen, ze lusten niet alles…) Van daaruit gaat hun avontuur verder de tuin in.

IMG_8764web

Elke avond omstreeks dezelfde tijd, hetzelfde tafereel. Maar of ik daar nou zo blij van moet worden …?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.