Over mij

Motto: Love all, trust a few, do wrong to none

Dat serieus kijkende stel op dat bankje dat ben ik met mijn partner Hans. Denk niet dat het bij ons een saaie bedoeling is, maar ik geloof wel dat het zo overkomt met die foto. Mja het is de enige foto waar we beiden opstaan.

Mijn naam is Sophie,  ik ben een geboren en getogen Limburgse, maar woon al meer jaren in Noord Brabant dan dat ik ooit in Limburg gewoont heb. In 2018 hebben we een huis in Mierlo gekocht en ontdekken nu samen een nieuwe omgeving. Ik heb twee volwassen kinderen; Louis en Astrid. Hans heeft twee volwassen zonen; Johan en Albert.  Daarbij hebben we 3 geweldig lieve schoondochters, Nina, Florentine, Kim en een top schoonzoon, Willem-Bart.

P8200148Door mijn volledige baan heb ik helaas maar weinig tijd voor mijn hobby’s, maar gelukkig zijn er de weekenden!! Sinds 2 jaar heb ik mijn oude hobby weer opgepakt en zit ik graag te tekenen met mijn potloden. Behoorlijk verslavend.

We zijn ook druk met het aanleggen van een nieuwe tuin. en gaan  met zijn tweetjes graag een dagje uit, zitten we graag op een terrasje, natuurlijk met gebak.

Waarom een eigen Website? Tja, om uit te proberen hoe een website in elkaar zit, wat je er allemaal mee kan qua layout. De website zal er daardoor niet altijd perfect uitzien. Ik probeer wel eens iets uit, voeg een widget toe e.d.

Voor mij is dit ook  een manier om te laten zien wat mijn hobby’s zijn en om hopelijk contact te krijgen met mede-liefhebbers van tekenen, tuinen, machinaal borduren.

Heb je advies over mijn tekeningen, wil je me iets vertellen? Via “Contact” kun je mij een berichtje sturen. Ik kijk er naar uit!

sophie willemstad 2 april 2016