Over mij

Motto: Love all, trust a few, do wrong to none

Dat serieus kijkende stel op dat bankje dat ben ik met mijn partner Hans in 2011. Mijn naam is Sophie,  ik ben een geboren en getogen Limburgse, maar woon al behoorlijk lang in Noord Brabant. In 2018 hebben we een huis in Mierlo gekocht, we zijn druk met huis en tuin vorm te geven aan onze wensen.
Ik heb twee volwassen kinderen; Louis en Astrid. Hans heeft twee volwassen zonen; Johan en Albert.  Daarbij hebben we 2 geweldig lieve schoondochters,  Florentine & Kim en een schoonzoon, Willem-Bart.

P8200148

 

 

 

 

 

 

Mijn passie is tekenen, mijn werkplekje op onze hobbykamer staat vol met inspirerende boeken over dieren. Handboeken over technieken, boeken van tekenaars. Kleine beeldjes van vogeltjes, foto van mijn vader, laadjes vol potloden, krijt, aquarel & verf, potten met kwasten, stapels schetsboeken. En nog ben ik bij Van Beek niet weg te slaan. Super gevaarlijke winkel, probeer daar maar eens als amateur ongeschonden uit te komen.

Er is zoveel dat ik zou willen tekenen en er is zoveel dat ik wou dat ik kon tekenen. . .

Heb je een suggestie hoe ik mijn techniek kan verbeteren, tips over papier, ideeën waar ik materiaal kan kopen, ik hoor het graag via “Contact” boven aan de pagina.