Over mij

Mijn naam is Sophie,  ik ben geboren in Kerkrade, maar woon samen met Hans in een van de dorpen rechts van Eindhoven in Noord Brabant. Ik heb twee volwassen kids; Louis en Astrid, Hans heeft twee volwassen zonen; Johan en Albert.  Daarbij hebben we 3 geweldig lieve schoondochters, Nina, Florentine, Kim en een top schoonzoon, Willem-Bart.

P8200148Door mijn volledige baan heb ik helaas maar weinig tijd voor mijn hobby’s, maar gelukkig zijn er de weekenden!!  Dan heb ik tijd voor tuinieren en het bekijken van tuinen; zit ik graag te tekenen of achter mijn naaimachine en gaan we met zijn tweetjes graag ergens in Nederland of Belgie een dagje uit (en zitten we erg graag op een terrasje, natuurlijk met taart!).  Mijn liefde voor Amsterdam en de Amsterdammers is tijdens mijn studie onstaan en uit zich in de vele foto’s die ik van de grachten maak.

Waarom een Blog? Tja, waarom, een modewoord?  Voor mij is dit een manier om te laten zien wat mijn hobby’s zijn en om contact te krijgen met mede-liefhebbers van tekenen, tuinen, machinaal borduren en foto’s.

sophie willemstad 2 april 2016